De traplift voor elke trap

De Acorn Bocht is onze oplossing voor een bochtige trap. De Acorn Bocht is geschikt voor trappen met één of meerdere bochten. Dit type kan eenvoudig over meerdere verdiepingen worden gemonteerd, zodat het hele huis bereikbaar voor u blijft. Uw persoonlijke adviseur van Bosveld Trapliften bespreekt samen met u hoe het model het beste op uw trap(pen) geplaatst kan worden.

Opklapbare stoel

De Acorn Bocht kan dankzij het compacte design op vrijwel elke trap gemonteerd worden. De comfortabele stoel, de armleuningen en de voetensteun zijn volledig opklapbaar. Ingeklapt is de stoel slechts 31 centimeter breed. Zo blijft de trap ook goed toegankelijk voor uw huisgenoten. Bovendien is het mogelijk om de stoel naast de trap te parkeren. Onze adviseur vertelt u hier graag meer over.

Flexibel

Het modulaire systeem van de Acorn Bocht geeft maatwerk een nieuwe dimensie. Het biedt een flexibele oplossing voor al uw wensen. Ook tijdens en zelfs na de montage zijn er nog aanpassingen mogelijk. Parkeert u de stoel na plaatsing toch liever op een andere plek of wilt u de rail later over een extra verdieping plaatsen? Wij passen het probleemloos voor u aan.

Snel leverbaar

Dankzij het modulaire systeem wordt het railgedeelte van de traplift snel en veilig samengesteld uit voorraad componenten. Dit is niet alleen duurzaam – want de onderdelen kunnen eenvoudig worden hergebruikt – het garandeert u ook zeer snelle levering.

 

Kiest u voor de Acorn Bocht? Bij Bosveld Trapliften geldt maximaal 1 week levertijd. Waarom zou u langer wachten? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. 

De beloftes van Bosveld

check

Persoonlijk advies afgestemd op uw wensen

check

Hoogste terugkoopgarantie van Nederland

check

Spoed is onze standaard: maximaal 1 week levertijd

Productspecificaties modulaire traplift

schema met afmetingen????

Veiligheidszekerheden modulaire traplift

  • Comfortabele veiligheidsgordel
  • Draaibare stoel, voor veilig in- en uitstappen
  • Ingebouwde, oplaadbare batterij als back-up bij stroomonderbreking
  • Automatische aanpassing van snelheid en zitting bij bochten
  • Veiligheidsstop bij voorwerp(en) op de trap
  • Storingsdisplay