De traplift voor rechte trappen

De Acorn Recht is onze traplift voor rechte trappen. De Acorn Recht wordt volledig op maat samengesteld zodat de traplift perfect past op uw trapsituatie. Uw adviseur van Bosveld Trapliften bespreekt samen met u hoe het model het beste op uw trap geplaatst kan worden.

Compact design

Op vrijwel elke rechte trap kan de Acorn Recht kan gemonteerd worden. Ook op smalle trappen, dankzij het compacte design. De comfortabele stoel met gewatteerde zitting is samen met de armleuningen en voetensteun volledig opklapbaar. Ingeklapt neemt de stoel slechts 31 centimeter ruimte in. Zo blijft de trap ook goed toegankelijk voor uw huisgenoten.

Geschikt voor buitentrappen

De Acorn Recht is ook verkrijgbaar in een uitvoering voor buiten. Zon, wind of regen: deze traplift is speciaal ontwikkeld voor alle weersomstandigheden en blijft ook bij warmte en koude operationeel. De bijgeleverde waterdichte hoes beschermt de comfortabele stoel. Kiest u voor de Acorn Recht? Bij Bosveld Trapliften geldt maximaal 1 week levertijd. Waarom zou u langer wachten? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek

De beloftes van Bosveld

check

Persoonlijk advies afgestemd op uw wensen

check

Hoogste terugkoopgarantie van Nederland

check

Spoed is onze standaard: maximaal 1 week levertijd

Productspecificaties UP Traplift

schema met afmetingen????

Veiligheidszekerheden modulaire traplift

  • Comfortabele veiligheidsgordel
  • Draaibare stoel, voor veilig in- en uitstappen
  • Ingebouwde, oplaadbare batterij als back-up bij stroomonderbreking
  • Automatische aanpassing van snelheid en zitting bij bochten
  • Veiligheidsstop bij voorwerp(en) op de trap
  • Storingsdisplay