Levertijd

Een traplift koopt u niet op voorhand, die schaft u aan wanneer het nodig is. Elke dag dat u niet (zelfstandig) naar boven kunt, is er één te veel. Daarom leveren en monteren wij trapliften in maximaal 1 week tijd.

Bij Bosveld Trapliften geldt deze korte levertijd op álle trapliften. Dit kan dankzij het modulaire systeem, waardoor de losse componenten voor de rail al op voorraad zijn. Dus voor zowel de eenvoudige rechttoe rechtaan trap als de meer complexe trap met één of meer bochten, leveren we de traplift van uw keuze in maximaal 1 week tijd. Dat geldt óók voor de traplift die geplaatst wordt over meerdere verdiepingen. Beloofd. Waarom zou u langer wachten?

Van advies tot montage

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis inventariseert onze adviseur uw wensen. Dat doen we transparant. We zijn eerlijk en volledig over de mogelijkheden en bijbehorende kosten. Ook bekijken we de trapsituatie. We meten onder andere de hellingshoek en de lengte van de rail.

Vervolgens ontvangt u een offerte op maat. Gaat u akkoord? Dan mag u erop vertrouwen dat uw traplift in maximaal 1 week tijd geleverd kan worden. We maken een afspraak voor de montage. Onze monteur installeert de traplift met precisie en gaat niet weg voordat u boven bent.