Onze partners


Bosveld Trapliften is ervan overtuigd dat het anders kan. Daarom hebben wij een exclusief partnerschap met de producent van de UP Traplift en werken we met de trapliften van marktleider Acorn.

UP

 
De UP Traplift is een revolutionair ontwerp van DeVi-stairlifts B.V. De UP wordt sinds 2018 in Nederland geproduceerd. Revolutionair is de aluminium rail, die volledig herbruikbaar is. De traplift is standaard voorzien van functionaliteiten die bij andere fabrikanten optioneel zijn. Zo zet de UP Traplift een nieuwe standaard in duurzaamheid, comfort en uitstraling.
 
De UP Traplift is onderscheiden met een GIO (Goed Industrieel Ontwerp) erkenning en heeft daarbij de Excellence Functionaliteit Award gewonnen op de Dutch Design Week in Eindhoven. Daarnaast is de UP Traplift tweede geworden voor de publieksprijs op de Dutch Design Week 2019.

Acorn

Acorn is sinds 1992 gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van trapliften. Om de beste oplossing voor elke trap te realiseren, werkt de fabrikant samen met gezondheidsprofessionals. Zo worden de modellen optimaal afgestemd op de wensen en behoeften van de gebruikers.
 
De fabrikant legt de lat hoog als het gaat om kwaliteit en innovatie. Dankzij slimme systemen en originele ontwerpen is Acorn toonaangevend in de sector: het is de eerste fabrikant van trapliften die modulaire onderdelen ontwikkelde en produceerde.
Elk onderdeel van het modulaire systeem wordt grondig geïnspecteerd en ondergaat talrijke kwaliteitscontroles voordat het de fabriek verlaat. Oog voor detail is waar Acorn voor staat. Dit resulteert in een betrouwbare en comfortabele traplift die voldoet aan Europese maatstaven.