Over Bosveld Trapliften

Bosveld Trapliften heeft een partnerschap met de producent van de UP Traplift en werkt met de trapliften van marktleider Acorn. In een concurrerende markt varen wij zo onze eigen koers.

Mario Bosveld is gedreven om voor u het verschil te maken. Na een carrière bij een vernieuwer in de branche, besloot hij in 2020 voor zichzelf te beginnen. Omdat hij ervan overtuigd is dat de verkoop, levering en montage van trapliften transparanter kan. Bij Bosveld Trapliften dus geen loze woorden. Op onze beloftes kunt u rekenen.

Als de traptreden een drempel zijn

Uit de persoonlijke gesprekken die Mario de afgelopen jaren met tal van mensen voerde, leerde hij één ding: hoe vervelend het is als de trap een obstakel voor u vormt. En daardoor uw huis niet meer als een thuis voelt. Een groot deel van de woning is immers niet of nauwelijks meer bereikbaar wanneer u slecht ter been bent of uw evenwicht maar moeilijk kunt bewaren. Het gevoel uw partner tot last te zijn, als u weer moet vragen om iets van boven te halen, is universeel. Net als het verdriet dat opborrelt als u de kleinkinderen op zolder hoort spelen, maar niet even een kijkje kan nemen.

Een trap hoeft geen obstakel te zijn. Met het modulaire systeem bent u verzekerd van maatwerk. Elke traplift bestaat uit losse onderdelen, precies afgestemd op
úw trap. Mario Bosveld meet uw trap, inventariseert uw wensen, levert de traplift én
zorgt voor een nauwkeurige installatie bij u thuis. En biedt u een veilige en comfortabele manier om uw trap op en af te gaan.

Waarom zou langer wachten? Vaar ook uw eigen koers.