Wat kost een traplift?

Een traplift is maatwerk, net als de prijs. Als u een offerte aanvraagt bij Bosveld Trapliften, komen wij graag langs bij u thuis om de trapsituatie te bekijken. 

In een persoonlijk gesprek bespreken wij uw ook direct uw wensen, voor een compleet beeld. Over de mogelijkheden én de bijbehorende prijzen informeren wij u vervolgens geheel vrijblijvend. 

Bij Bosveld Trapliften adverteren wij niet met vanaf-prijzen voor een traplift, van ons ontvangt u direct een realistische offerte.
Zo weet u concreet waar u aan toe bent. Wij adviseren u geheel transparant én volledig over welke traplift het beste past bij uw wensen en woning.

Vraag een vrijblijvende 
prijsindicatie aan

Prijzen traplift

Direct alle mogelijkheden inzichtelijk en exacte prijzen zonder verassingen

Tijdens ons bezoek, bespreken we direct alle mogelijkheden met u. 
In de meeste gevallen zijn er namelijk verschillende oplossingen mogelijk, waarbij de prijs varieert. Wij geven wij u direct heldere prijzen bij de verschillende mogelijkheden, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

 

Prijs traplift afhankelijk van uw trapsituatie en voorkeuren

De vorm van de trap bepaalt voor een groot gedeelte de prijs van de traplift. Een rail voor een rechte trap is voordeliger dan een rail met één of meer bochten. Ook het aantal treden op de trap telt mee in de prijs. 

Daarbij hangt de prijs ook af van uw persoonlijke voorkeuren.
Wilt u bijvoorbeeld dat de traplift over meerdere verdiepingen geplaatst wordt? En kiest u voor optionele extra’s die het comfort van de traplift vergroten?

Tijdens het advies gesprek bespreken we alle opties en daarbij behorende kosten uitvoerig met u en kijken we samen naar de best passende oplossing.

Kosten van een traplift

Traplift huren

Heeft u tijdelijk een traplift nodig? Dan is zowel kopen als huren bij ons een interessante keuze.

Dankzij onze hoge terugkoopgarantie, is het kopen van een traplift namelijk ook heel gunstig wanneer u de traplift slechts een korte periode gebruikt. 

Daarnaast is er de mogelijk om een traplift te huren. U huurt een traplift voor 179,00 per maand. Service en onderhoud zit bij de huurprijs inbegrepen. Huren is een goede optie wanneer u bijvoorbeeld een traplift nodig heeft omdat u herstellende bent van een operatie. 

Wij helpen u graag bij het maken van de slimste keuze, die het beste bij uw situatie past.

Flexibel huren

U bent niet gebonden aan een minimale of vaste looptijd

ALL-IN huurprijs

Een traplift huren voor 179 euro per maand, inclusief service
en onderhoud

Startkosten

De startkosten zijn afhankelijk van de trapsituatie en uw
persoonlijke wensen

WMO - Vergoeding voor uw traplift vanuit de gemeente

Aanpassingen in of rondom huis helpen om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Vanuit de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) worden daarom hulpmiddelen vergoed om langer zelfstandig te wonen. Een verzoek voor de vergoeding van een woonvoorziening zoals een traplift, dient u in bij uw gemeente.

Het is ook mogelijk om voor de aanschaf van een traplift een beroep te doen op het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn). SVn biedt via de gemeente verschillende leningen waarmee u uw woonwensen kunt realiseren. Zo treft u met gunstige voorwaarden maatregelen in uw woning die nodig zijn om er langer zelfstandig te wonen. Op svn.nl/particulieren/ ziet u de mogelijkheden in uw woonplaats.

Onze persoonlijke adviseur informeert u in het vrijblijvende adviesgesprek over de verschillende vergoedingen voor een traplift.

Mario van Bosveld Trapliften

Neem contact op met Mario!