Vragen? Bel gerust!

Levenslange garantie op uw traplift!

Op uw traplift krijgt u bij Bosveld traplift  standaard levenslange service en garantie. Storingen aan uw traplift worden via deze garantie tijdens kantooruren door onze monteurs zo snel mogelijk en kosteloos opgelost. Het bezoek van de monteur en onderdelen die wij eventueel vervangen, worden nooit in rekening gebracht. Kiest u voor een onderhoudscontract, dan staan wij 24/7 voor u klaar, ook op zondag en op feestdagen.

Direct hulp op afstand

De intercom en joystick zijn standaard gemonteerd in de rechter armleuning van de traplift. Bij ongemakken of problemen kunt u de helpdesk bereiken via de intercom.  
Bij een storing, hapering of gek geluidje controleren wij  uw traplift op afstand en voorzien u indien mogelijk direct van een oplossing. Zo heeft u altijd direct hulp op afstand. 

 

Traplift hulp

Onderhoud aan uw traplift

Jaarlijks onderhoud van uw traplift is belangrijk voor het optimaal functioneren en voorkomt slijtage of ongemakken.
Net als bij een auto. 

Met een onderhoudscontract bent u daarvan verzekerd. U kunt ook kiezen voor losse servicebeurten. Ons vakkundige personeel verhelpt eventuele storingen en zorgt dat u traplift altijd goed functioneert. Sluit u bij de aanschaf van uw traplift een onderhoudscontract af?
Dan staat ons serviceteam altijd voor u klaar. Dat betekent dat we ook in de avonduren, op feestdagen en in het weekend bereikbaar zijn om het probleem aan uw traplift op te lossen. Bovendien bent u dan verzekerd van de hoogste terugkoopgarantie van Nederland.

Standaard service bij Bosveld

Wij adviseren u persoonlijk en transparant. Uw trapsituatie en wensen zijn ons startpunt en kijken naar de best passende oplossing. 

Alle trapliften zijn direct uit voorraad leverbaar. 

U krijgt standaard levenslange garantie op alle onderdelen van onze trapliften. Ons vakkundige personeel verhelpt eventuele storingen en zorgt dat u traplift altijd goed functioneert.

Los onderhoud kan op elk gewenst moment worden aangevraagd. Wij zullen elk jaar, startend na 1 jaar na montage, een brief sturen dat onderhoud uitgevoerd moet worden. Om op deze wijze aanspraak te houden op de terugkoopgarantie

Omdat de losse onderdelen herbruikbaar zijn, beloven wij de hoogste terugkoopgarantie Nederland. Voorwaarde hiervoor is dat onderhoud en reparaties worden uitgevoerd door Bosveld Trapliften.

De voordelen van een onderhoudscontract

Bij het onderhoudscontract staat ons serviceteam 24/7 voor u klaar. Dat betekent dat we ook in de avonduren, op feestdagen en in het weekend bereikbaar zijn om het probleem aan uw traplift op te lossen.

Wij beloven u de hoogste terugkoopgarantie Nederland op uw traplift. Bij het afsluiten van een onderhoudscontract weet u precies waar u aan toe bent,  wij geven op direct aan voor welk bedrag wij de traplift van u kunnen terugkopen. 

De hoogste terugkoop garantie van Nederland!

Bij Bosveld bieden wij u de hoogste terugkoopgarantie van uw traplift in Nederland.  Deze garantie bieden wij, omdat de losse onderdelen waar de traplift uit bestaat, van hoogwaardige kwaliteit zijn. Daardoor kunnen we de onderdelen hergebruiken.

Is het gebruik van korte duur en wilt u de traplift binnen twee jaar laten demonteren? Dan ontvangt u bijna de helft van het aankoopbedrag retour. Ook ná twee jaar bieden wij u een zeer aantrekkelijk koopprijs voor uw gebruikte traplift.

Om deze hoge percentages te kunnen garanderen, willen wij zeker weten dat de traplift en de rail in goede staat zijn. Daarom is het een voorwaarde dat uw traplift tijdens het gebruik door Bosveld Trapliften wordt onderhouden. 

Mario van Bosveld Trapliften

Neem contact op met Mario!