Vragen? Bel gerust!

085 - 130 27 41

Welke trapsituatie heeft u?

Voor ieder soort trap, hebben wij een traplift. Of u nu een rechte trap heeft, een trap met 1 of meerdere bochten of een wenteltrap.
Omdat onze trapliften modulair zijn, dus ook losse onderdelen bestaan, kunnen wij voor iedere trapsituatie, snel een veilige maatwerk oplossing bieden.

Rechte trap

U heeft een rechte trap wanneer er geen bochten in uw trap zitten. De traplift kan aan elke gewenste zijde gemonteerd worden. We monteren de traplift op de trede van uw trap.

Trap met 1 bocht

U heeft een trap met 1 bocht wanneer er 1 bocht in uw trap zit, dit kan zowel onder als boven aan de trap zijn. De traplift kan aan zowel de binnenzijde als de buitenzijde gemonteerd worden afhankelijk van de maatvoering van uw trap. We monteren de traplift op de trede van uw trap.

Trap 2 bochten

U heeft een trap met twee bochten wanneer de trap trap 2 keer buigt. De traplift kan aan zowel de binnenzijde als de buitenzijde gemonteerd worden afhankelijk van de maatvoering van uw trap. We monteren de traplift op de trede van uw trap.

Wenteltrap

U heeft een wentel-spiltrap wanneer uw trap 1 constante draai maakt van onder tot boven. De traplift zal aan de binnenzijde gemonteerd worden. We monteren de traplift op de trede van uw trap.

Mario van Bosveld Trapliften

Neem contact op met Mario!

085 - 1234 1234