De traplift voor elke trap

De UP Traplift is onze oplossing voor elke trap. De UP Traplift is geschikt voor trappen met één of meerdere bochten. Met het revolutionaire railsysteem dat uit twee onderdelen bestaat – is nagenoeg élke bocht denkbaar te maken. Dit type kan bovendien eenvoudig over meerdere verdiepingen worden gemonteerd, zodat het hele huis bereikbaar voor u blijft. Uw persoonlijke adviseur van Bosveld Trapliften bespreekt samen met u hoe het model het beste op uw trap(pen) geplaatst kan worden.

Slank ontwerp

Dankzij het zeer compacte design kan de UP Traplift op vrijwel elke trap (van minimaal 65 centimeter breed) gemonteerd worden. Dus ook op smalle traptreden biedt de UP een oplossing. Het slanke ontwerp en het kleine profiel van de rail van slechts 20 centimeter breed, blokkeren de treden niet. Zo blijft de trap ook optimaal toegankelijk voor uw huisgenoten. Bovendien is het mogelijk om de stoel naast de trap te parkeren. En dankzij de klaprail zit een deur(opening) boven- of onderaan uw trap de montage van een traplift ook niet in de weg. Onze adviseur vertelt u hier graag meer over.

Extra functionaliteiten inbegrepen

De traplift kan geleverd worden in vier verschillende kleuren kunstleder. Een luxe uitstraling, die past bij uw interieursmaak. Bovendien is de UP Traplift standaard volledig uitgerust met extra opties. Denk aan een automatische draaizitting en automatisch klapbare voetsteun. Ook is de stoel uitgerust met een intercom, waarmee u direct verbinding maakt met het serviceteam van Bosveld Trapliften. Een eventuele storing is op afstand te detecteren en op te lossen. Bij de UP Traplift zijn deze functionaliteiten standaard inbegrepen, zonder extra kosten.

Flexibel

Het modulaire systeem van de UP Traplift geeft maatwerk een nieuwe dimensie. Het biedt een flexibele oplossing voor al uw wensen. Zelfs ná de montage zijn er nog aanpassingen mogelijk. Daarmee bieden we u een unieke optie in de markt. Parkeert u de stoel na plaatsing toch liever op een andere plek of wilt u de rail later over een extra verdieping plaatsen? Wij passen het probleemloos voor u aan.

 

Dankzij het modulaire systeem wordt het railgedeelte van de traplift snel en veilig samengesteld uit voorraadcomponenten. Dit is niet alleen duurzaam – want de onderdelen kunnen eenvoudig worden hergebruikt – het garandeert u ook zeer snelle levering.

 

Kiest u voor de UP Traplift? Bij Bosveld Trapliften geldt maximaal 1 week levertijd. Waarom zou u langer wachten? Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

De beloftes van Bosveld

check

Persoonlijk advies afgestemd op uw wensen

check

Hoogste terugkoopgarantie van Nederland

check

Spoed is onze standaard: maximaal 1 week levertijd

Productspecificaties UP Traplift

schema met afmetingen????

Veiligheidszekerheden modulaire traplift

  • Comfortabele veiligheidsgordel
  • Draaibare stoel, voor veilig in- en uitstappen
  • Ingebouwde, oplaadbare batterij als back-up bij stroomonderbreking
  • Automatische aanpassing van snelheid en zitting bij bochten
  • Veiligheidsstop bij voorwerp(en) op de trap
  • Storingsdisplay